Luka Menalo izgubio živce i urlao na suca: 'Jesi ti vidio što je bilo, mamu ti je*em, jesi vidio što je bilo'

luka menalo, olimpija

Dok se diljem Europe u četvrtak igrala Europska liga, u Ljubljani su Olimpija i Rudar igrali za četvrtfinale Slovenskog kupa. U koji je prošao Rudar, pa među osam neće biti ni Olimpije ni Maribora koji je dan ranije ispao od Kopera.

Rudar je u Stožicama pobijedio s 1-0, a junak je bio Trifković s prekrasnim golom u 79. minuti. U samoj završnici utakmice došlo je do povećanja tenzija, grubljih prekršaja i naguravanja, pa su prije vremena put svlačionice krenuli domaći Boakye i Luka Menalo.

Dinamovac na posudbi dobio je drugi žuti karton u 90. minuti, a prilikom izlaska s terena potpuno izgubio živce. Mikrofon je, nažalost, sve lijepo snimio.

U afektu se mnogo toga kaže

- Jesi ti vidio što je bilo, mamu ti je*em, jesi vidio što je bilo - vikao je prema pomoćnom sucu izlazeći s terena, a onda nastavio:

- Sramite se vi i vaša liga.

Menalo se dan kasnije ispričavao putem službene klupske stranice.

- Želio bih se obratiti svima onima koji igraju sa mnom, koji žive za Olimpiju, svim navijačima i svima koji prate slovenski nogomet. Želio bih se javno ispričati za svoje riječi koje sam izgovorio u trenutku isključenja. Znate, u afektu čovjek mnogo toga kaže. Kada ste na terenu, srce vam udara 200 puta u minuti i događaju se takve stvari, pogotovo kada gubite. Shvaćam da sam izgovorio riječi koje su bile potpuno neprimjerene. Rekao sam ono što nisam smio, ja sam profesionalac i stvarno to ne smijem dopustiti. Zato zaista želim još jednom iskreno se ispričati svima i istovremeno zamoliti da me pokušaju razumjeti - skrušeno je poručio Menalo.

Inače, veznjak iz Bosne i Hercegovine u srpnju je s Maksimira otišao na jednogodišnju posudbu u Olimpiju i u 14 utakmica za Slovence zabio je šest golova uz dvije asistencije, pišu 24sata.hr.