Luka Menalo ide na posudbu u Lokomotivu

Luka Menalo ide na posudbu u Lokomotivu
... u Dinamo trebao na posudbu u Lokomotivu. Naime, Menalo se nije uspio nametnuti kod novog trenera Nenada Bjelice, premda je ovaj izjavio da su u posljednjem susretu rezervni igrači opravdali njegovo povjerenje.

"Bilo je bezbolno, s deset novih igrača. Nažalost nismo mogli dati šansu Livakoviću, pa je opet branio Zagorac. Ali, ovi dečki koji su igrali opravdali su moje povjerenje i odigrali dobru utakmicu. Nažalost, malo neefikasnu, jer smo zaslužili pobjedu s većim brojem golova. 1:0 protiv momčadi koja dugo nije izgubila, koja je u zadnje dvije međusobne utakmice protiv Dinama visoko pobijedila, nisu stvorili prigodu. Dali smo šansu novim igračima, neke igrače smo odmorili, sve je pozitivno", kazao je Bjelica.

"Što se prelaznog roka tiče još ništa nije odlučeno, ima nas dosta, 29-30 igrača. Dolazaka neće biti sigurno, ali odlazaka može biti do kraja prijelaznog roka."

Prelazni rok traje do petka u ponoć, a prema onome šta pišu hrvatski mediji Menalo će zajedno sa Čehom Janom Lecjaksom u Lokomotivu. Bjelica definitvno ne računa na Malijca Tonga Doumbiju, dok su Fiolić i Rrahmani pred transferima u Genk, odnosno Brondby.