LUDA NAVIJAČKA PRIČA IZ ATENE Dva Hrvata stigla na stadion, doživjela neugodno iznenađenje, stvar su spasili Srbi

Hrvatska, Vatreni, navijači
Sreli smo dvojicu mladića iz Zagreba koji su se, tko zna zašto, iznenadili što im na blagajni stadiona nisu htjeli prodati karte.
Međutim, oni koji su se na vrijeme organizirali nabavili su ih. U Pireju, na stadionu Karaiskakis, dogodio se raritetan slučaj - veliki broj Hrvata koji su ušli na tribine, uspjeli su to na srpska imena.

Naime, kako Hrvatima Grci nisu smjeli prodavati karte, potegnuli su razne poslovne veze s Grcima i Srbima te su im ulaznice dostavljene na imena ljudi iz Srbije, a kako redari nisu bili do kraja pedantni, s njima su mogli na tribine. Tako se u Grčkoj dogodilo da su Srbi "uveli" Hrvate na stadion na utakmicu Vatrenih. Štoviše, neki naši imali su i viška karata, pa su ih ponudili i Albancima, konobarima koje su sreli u restoranima u Ateni...

Da apsurd bud veći, na kraju je cijela operacija propala u trenutku kad je jedan od 'bolje raspoloženih' hrvatskih navijača upitao grčkoog policajca gdje se nalazi sektor za koji su imali ulaznice, a Grci su odmah shvatili da radi o hrvatskim navijačima i zabranili im ulazak na stadion.

jutarnji list