Lovren ponovno u centru pažnje iz krivih razloga: 'On se ne bi trebao obračunavati ni s osnovnoškolcem'

Dejan Lovren
Hrvatski nogometni reprezentativac i član Liverpoola Dejan Lovren proteklih se dana našao u središtu pozornosti iz krivih razloga.

Naime, 'vatreni' stoper uoči utakmice protiv Španjolske u Ligi nacija je rekao kako je bolji stoper od Sergija Ramosa, a zatim se na svom Instagramu naslađivao nakon pobjede nad Španjolskom, poručivši Španjolcima kako su p**ke jer im nisu čestitali na pobjedi, a još je jednom i 'piknuo' kapetana Reala.

Brojni ljubitelji nogometa njegove su geste vidjeli kao neprikladne i neprofesionalne, a usto su prokomentirali i igru našeg stopera.

"Kad gledam Lovrena kako igra obranu, mislim u sebi - ovaj se čovjek ne bi trebao obračunavati ni s običnim osnovnoškolcem, a kamoli s Ramosom", jedan je od komentara na Twitteru.

"Lovren je vrhunski dr*adžija i još gori nogometaš. Bilo je i vrijeme da mu Kane pokaže gdje mu je mjesto", stoji u još jednom komentaru na račun našeg reprezentativca.

"Lovren je najveća prevara u nogometu, samo priča, a užasan je defanzivac", i "Moraš se osjećati loše zbog Dejana Lovrena, samoprozvanog 'najboljeg defanzivca na svetu'...", još su neki od podrugljivih komentara.

Lovren još nije reagirao na ove natpise. Sudeći po dosadašnjim primjerima, samo je pitanje vremena kad će Dejan odvratiti na ove komentare.