Lovre Kalinić u Aston Villi za pet milijuna funti, čeka se radna dozvola

lovre kalinić, aston villa, Hajduk, lovre kalinić, Hajduk, Dinamo
Čekala se i dočekala izdašna ponuda za Lovru Kalinića, Aston Villa spremna je izdvojiti pet milijuna funbti za Hajdukovog vratara. Posao je pred samim krajem, čeka se samo radna dozvola koja bi trebala stići za koji dan jer je procedura pokrenuta prije nekoliko dana.

Bude li sve u redu Kalinić će postati najskuplji hrvatski vratar u povijesti, Hajduk će dobiti rekordnu odštetu za 25-godišnjeg reprezentatiivnog čuvara mreže. Englezi su po očekivanjima bili izdašniji od Lazia koji je nudio manje od dva milijuna eura i Bešiktaša koji je jučer ponudio četiri milijuna eura. Aston Villa je platežno moćnija, daje pet milijuna funti što je oko 6.5 milijuna eura, od čega Kaliniću pripada 30 posto. Klub iz Birminghama, trenutno posljednji u Premiershipu,

Kaliniću če davati godišnju plaću veću od dva milijuna eura u bruto iznosu, a Hajduk će s oko 4,5 milijuna eura odštete riješiti brojne financijske muke. Samo da dođe radna dozvola iz Engleske, nestrpljivo je čekaju Kalinićevi zastupnici, sam vratar i klub s Poljuda.

dalmacijanews.hr