Loše vijesti za Rakitića: Gužva u veznom redu je sve veća, što znači da bi Raketa mogao otići

Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, FIFPro, Ivan Rakitić, rodrigo bantacur, barcelona, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, Ivan Dodig, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, barcelona, FC Barcelona

Prema pisanju argentinskih i talijanskih medija, Barcelona je spremna na adresu Juventusa poslati ponudu od 60 milijuna eura za urugvajskog veznjaka Rodriga Bentancura.

22-godišnji Bentancur je u Torino stigao na ljeto 2017. godine iz Boca Juniorsa za 12,5 milijuna eura. Od tada je za 'Staru damu' odigrao 67 utakmica i zabio dva gola, te upisao tri asistencije. Juventus mora prodati nekoliko igrača kako bi se riješio gužve u momčadi i bio u skladu s financijskim fair playem pa tu Barca vidi priliku da uzme nekog od igrača, u ovom slučaju Bentancura. 

Što se tog transfera tiče, problem predstavlja klauzula koja Boca Juniorsima jamči 50 posto od idućeg transfera pa je pitanje s koliko će novaca Juventus biti zadovoljan kada im pola ode u Argentinu.

S druge strane, dolazak Bentancura u Barcelonu stvorio bi dodatnu gužvu u veznom redu katalonskog diva što bi moglo biti loše za našeg Ivana Rakitića koji navodno već neko vrijeme traži izlaz iz kluba s obzirom na to da je dovedeno previše veznjaka ovoga ljeta.

Za Raketu ponuda ne nedostaje, a dolaskom Bentancura bi i Barcelona mogla malo spustiti očekivanja pa Ivanu omogućiti lakši odlazak iz kluba.