Loše vijesti za Rakitića: Gužva u veznom redu je sve veća, što znači da bi Raketa mogao otići

Loše vijesti za Rakitića: Gužva u veznom redu je sve veća, što znači da bi Raketa mogao otići

Prema pisanju argentinskih i talijanskih medija, Barcelona je spremna na adresu Juventusa poslati ponudu od 60 milijuna eura za urugvajskog veznjaka Rodriga Bentancura.

22-godišnji Bentancur je u Torino stigao na ljeto 2017. godine iz Boca Juniorsa za 12,5 milijuna eura. Od tada je za 'Staru damu' odigrao 67 utakmica i zabio dva gola, te upisao tri asistencije. Juventus mora prodati nekoliko igrača kako bi se riješio gužve u momčadi i bio u skladu s financijskim fair playem pa tu Barca vidi priliku da uzme nekog od igrača, u ovom slučaju Bentancura. 

Što se tog transfera tiče, problem predstavlja klauzula koja Boca Juniorsima jamči 50 posto od idućeg transfera pa je pitanje s koliko će novaca Juventus biti zadovoljan kada im pola ode u Argentinu.

S druge strane, dolazak Bentancura u Barcelonu stvorio bi dodatnu gužvu u veznom redu katalonskog diva što bi moglo biti loše za našeg Ivana Rakitića koji navodno već neko vrijeme traži izlaz iz kluba s obzirom na to da je dovedeno previše veznjaka ovoga ljeta.

Za Raketu ponuda ne nedostaje, a dolaskom Bentancura bi i Barcelona mogla malo spustiti očekivanja pa Ivanu omogućiti lakši odlazak iz kluba.