Ljubljančani stigli u Široki sve spremno za uzvratni susret

Prvo se novinarima obratio trener Ivo Ištuk, a o organizacijskoj strani  ove utakmice govorio je glasnogovornik kluba  Marušić.

Kako je rekao Marušić, na ovu utakmicu će doći 50 navijača Olimpije koji će biti smješteni na istočnoj tribini stadiona Pecara, a svoj dolazak su najavili i predstavnici Austrije iz Beča.

Ekipa Olimpije će večeras održati trening u 18 sati zbog polufinala svjetskog prvenstva.

Što se tiče ekipe Širokog Brijega, oni će danas u 14 sati otputovati u Međugorje. Jedan trening će održati večeras, a drugi ujutro nakon čega se vraćaju u Široki Brijeg.

Marušić je istakao i to da bi na sutrašnjoj utakmici ekipa Širokog Brijega trebala primiti pehar za  fair play za prošlu sezonu BH Premijer lige.

„Odmah poslije utakmice u Domžalama, gdje smo ostvarili odličan rezultat, dolaskom u Široki smo željeli izbrisati tu utakmicu.“, rekao je Ištuk na početku konferencije za novinare te dodao: „Igramo sutrašnju utakmicu kao da je prva završila 0:0, kao da je ovo prva utakmica. Cilj je probati što prije postići pogodak i naravno gledati da ga ne primimo.“

„Trebamo biti oprezni. Olimpija nije loša ekipa, mi smo dobro zatvorili sve njihove najjače karike čime smo odradili jako dobar posao. Ovo će biti druga utakmica, igramo kod kuće i kao svaki domaćin želimo ostvariti pobjedu pred svojom publikom.“, rekao je Ištuk.

 

Trener Olimpije je naglasio da Olimpija mora i može odigrati bolje, ostaviti bolji dojam i pokušati ostvariti povoljan rezultat jer u nogometu je sve moguće.

 

Uzvratna utakmica 1.pretkola Europske lige između Široko Brijega i Olimpije igra se sutra na stadionu Pecara u 20:30 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

 

ABCportal.info