Livnjaci izbacili Brotnjo iz Kupa

11
Ove dvije momčadi su u pet dana odigrale dvije utakmice, a nakon što je Brotnjo u Livnu osvojilo premijerligaške bodove Livnjaci su im se „osvetili" izbacivši ih iz Kupa. Seljak je poveo u 7. minuti preko Malete, nakon čega je samo minutu kasnije Semren pogodio mrežu Bronja za 0:2. Loš ulazak u utakmicu pogotkom za 1:2 donekle je ublažio Čilić, no do odlaska na odmor Brotnjo nije uspjelo doći da izjednačenja a gosti su u drugom poluvremenu ponovno prvi postigli pogotke.

Pogotkom u drugoj minuti nastavka Ramadža je Seljaku ponovno donio dva pogotka prednosti. U 25. minuti Mihaljević postiže pogodak za 1:4, a nakon novog pogotka Seljaka Galić je u redovima Brotnja preuzeo ulogu golmana-igrača.

Pokušaj Brotnja da se s igračem više vrati u utakmicu brzo je dao rezultata. Kozarić je desetak minuta prije kraja utakmice smanjio na 2:4, no otvoreniju igru Brotnja kaznio je vratar Livnjaka Bilandžić koji se u 33. minuti upisao u strijelce (2:5) a nakon njega i Crnjak (2:6).

Do kraja četvrtfinalne utakmice Kupa Galić je uspio postići dva pogotka za Brotnjo, ali domaći igrači ipak nisu uspjeli smoći snage za potpuni povratak u utakmicu pa je drugi ogled istih suparnika u samo pet dana otišao na stranu MNK Seljak iz Livna koji se pobjedom u Čitluku plasirao u polufinale Kupa.

Fotografije možete pogledati  OVDJE.

Citluk.ba