Lijepa vijest uoči utakmice: NK Varteks donirao 7.500 kn za ime u tematskom parku!

navijači varteksa
... s jedne te NK Varteks s druge strane. Varaždinci su tako odlučili i uplatili 7.500 kuna za mjesto u tematskom parku kod stadiona Hajduka. Naš Hajduk tako sad s ponosom može kazati da će to mjesto krasiti i ime NK Varteksa, uz sve ostale donatore projekta "Za sva vrimena".

Možda nije zgoreg podsjetiti kako je Naš Hajduk uplatio Varteksu 1.911 kuna kad su oni skupljali novce, a HNK Hajduk je u siječnju organizirao prijateljski susret s Varaždincima, tijekom kojeg je prikupljeno oko 40.000 kn za njihov klub. Stoga se može kazati da će se suradnja dva tima koja odbijaju biti dio močvarne infrastrukture, kao i njihovih navijača, nastaviti.

Nije tajna kako se dio članova Hajduka učlanilo u NK Varteks kao podršku prijateljskom klubu, a članarina u NK Varteks iznosi 150 kn godišnje (Online pristupnica).

Potez NK Varteks može biti putokaz i navijačima Hajduka da se čim prije uključe u otkup dionica i projekt ˝Za sva vrimena˝ kako bi Klub ostao u rukama onih kojima je najviše stalo - njegovih navijača.

Više o projektu na stranicama www.nashajduk.hr.