FOTO/VIDEO  Lijepa li si na trgu u Poznanu

... na kojem večeras Hrvatska igra prvu utakmicu na ovogodišnjem Europskom nogometnom prvenstvu. U centru Poznana nalazi se već oko 10.000 navijača Hrvatske i još mnogo više navijača Irske. Za sada imamo informacije da sve prolazi u najboljem redu, a često se može vidjeti i zajedničko druženje navijača Irske i Hrvatske.

Policija poduzima sve mjere osiguranja da se kojim slučajem ne bi ponovilo dešavanje od sinoć kada se u Poznanu sukobile skupine navijača Poljske i Hrvatske. Naime, skupina od oko stotinjak Poljskih huligana krenula je u potragu za navijačim Hrvatske, točnije pripadnicima Bad Blue Boys-a. Navodno, huligani Lech Poznana su se željeli sukobiti sa navijačima Dinama zbog navodno nekih starih dugova nevezanih za nogometne terene.

U neredu su stradali i pojedini navijači Irske, koji su se nalazili u društvu navijača Hrvatske. U svakom slučaju nadamo se da se ovi incidenti više neće ponovit, a kao poslasticu nudimo vam jedan video isječak navijanja hrvatskih navijača u Poznanu snimljenog danas u popodnevnim satima.