Liga za ostanak u subotu, Liga za prvaka u nedjelju

hsk-zrinjski-fk-zeljeznicar-1-0

... u društvu najboljih neće biti sarajevskog Olimpika. Tko će još ispasti iz elitnog bosanskohercegovačkog natjecanja još ne znamo isto kao i tko će osvojiti Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Uz Olimpik još jedna momčad će napustiti najveći rang bh. nogometa. Putnih se traži između Čelika, Viteza i Metalleghe. Tog drugog putnika znati ćemo već u subotu kada će biti odigrane sve utakmice Lige za ostanak.

U ligi za prvaka putnici za Europu se već znaju samo je još nepoznato tko će gdje. Lider prvenstva mostarski Zrinjski ima sve u svojim nogama da obrani titulu porvaka i postane klub sa najviše titula prvaka BiH od kada se igra zajednička liga. Zrinjskom se smješi peta titula, a nju će osvojiti ukoliko pobjedi Slobodu u nedjelju u Mostaru. Osim Zrinjskog za titulu se još bore Željezničar koji dočekuje Radnika na Grbavici i Sarajevo koje ide na noge Krupi. Obje ove ekipe priželjkuju kiks Zrinjskog i svoje pobjede, a Sarajevo mora osluškivati osim Zrinjskog i rezultat sa Grbavice i čekati uz kiks Zrinjskog i kiks Željezničara za osvajanje titule prvaka. Sve utakmice Lige za prvaka igraju se u nedjelju.

Liga za prvaka, 10. kolo: HŠK Zrinjski - FK Sloboda FK Željezničar - FK Radnik FK Krupa - FK Sarajevo.

Liga za opstanak, 10. kolo: FK Mladost DK. - NK Metalleghe BSI FK Olimpik - NK Vitez NK Široki Brijeg - NK Čelik.

HERCEGOVINA.info