Liga prvaka: Bayern šampionski, novi kiks Juventusa

Liga prvaka, Liga prvaka, nogomet, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, nogomet, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Dinamo, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, GNK Dinamo, Liga prvaka, GNK Dinamo, Real Madrid, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Real Madrid, apoel, Liga prvaka, Liga prvaka, Liga prvaka, Bayern, Juventus, Liga prvaka, AC Milan, FC Barcelona, Arsenal, Borussia Dortmund, Marseille, Napoli, Porto, zenit, Atletico Madrid, FC Celtic, Ajax, Liga prvaka, Real Madrid, Juventus, Bayern, Bayer, Galatasaray, PSG, CSKA, Manchester United, Manchester City, crvena zvezda, Liga prvaka, Liga prvaka, PSG, UEFA, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, grčka, nogomet, Liga prvaka, uefa liga prvaka, Liga prvaka

Golove za bavarski sastav zabili su Franck Ribery (7), Thomas Mueller (56) i Arjen Robben (59), dok je utješni pogodak za domaćine zabio Alvaro Negredo (79). Bayern je od 86. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Jerome Boateng. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić utakmicu je pratio klupe za pričuve bavarskog sastava.

U drugom susretu iz ove skupine CSKA Moskva je u St Peterburgu pobijedio Viktoriju Plzen 3-2. Viktorija je povela golom Frantiseka Rajtorala u četvrtoj minuti, no CSKA je do poluvremena okrenuo rezultat, a strijelci su bili Zoran Tošić (19) i Keisuke Honda (29). Možda i prijelomni trenutak utakmice dogodio se u 78. minuti kada je vratar češkog kluba Matus Kozacik načinio katastrofalnu pogrešku koja će se još danima vrtjeti na tv stanicama. Kozacik je loptu koju mu je vratio Radim Reznik promašio i tako gurnuo CSKA do velike prednosti. Uzvratio mu je vratar ruskog kluba Igor Akinfejev koji je u 90. minuti loptu loše izboksao što je iskoristio Marek Bakos smanjivši na 3-2. No, za više od toga nije bilo vremena.

Na ljestvici vodi Bayern sa šest bodova, Manchester City i CSKA imaju po tri boda, dok je Viktorija na začelju bez bodova.

U derbiju A skupine Šahtar i Manchester United su u Donjecku odigrali bez pobjednika 1-1. United je poveo golom Dannyja Welbecka u 18. minuti, a izjednačio je Taison u 76. minuti. Hrvatski reprezentativac Darijo Srna igrao je cijeli susret za Šahtar, dok Eduardo da Silva nije ulazio u igru. U drugom dvoboju skupine Bayer Leverkusen je pobijedio Real Sociedad 2-1.

Na ljestvici vode United i Šahtar sa po četiri boda, Bayer ima tri, a Real Sociedad je bez bodova.

U skupini B Real Madrid je deklasirao Kopenhagen 4-0 uz po dva gola Cristiana Ronalda (21, 65) i Angela Di Marie (71, 90+1). Luka Modrić je odigrao 67 minuta za 'Kraljevski klub'.

Drugi dvoboj iz skupine završio bez pobjednika, Juventus i Galatasaray su u Torinu odigrali 2-2. Strijelci za Juve bili su Arturo Vidal (78-11m) i Fabio Quagliarella (87), a za goste Didier Drogba (36) i Umut Bulut (88).

Na ljestvici vodi Real sa šest bodova, Juventus ima dva, a Kopenhagen i Galatasaray po jedan bod.

U skupini C PSG je na Parku Prinčeva deklasirao Benficu 3-0, a sve je bilo gotovo u prvih pola sata. Dva gola je zabio Zlatan Ibrahimović (5, 30), a jednog Marquinhos (25).

Jednako uvjerljiv bio je i Olympiakos koji je u Bruxellesu pobijedio Anderlecht 3-0, a sva tri gola zabio je Kostas Mitroglou (17, 56, 72). Aleksandar Mitrović je u 24. minuti promašio jedanaesterac za domaćine.

Na ljestvici vodi PSG sa šest bodova, Benfica i Olympiakos imaju po tri boda, a Anderlecht je bez bodova.
Autor: M.B. / Hina/rtl.hr