FOTO  Liga Hercegovine: U finalu Čitluk i Mostar

liga hercegovine, Liga mjesnih zajednica

Polufinalne utakmice su odigrane u Gradskoj sportskoj dvorani jer je uoči početka prve večerašnje utakmice Tomislavgrad i okolicu zahvatilo jako grmljavinsko nevrijeme. U prvoj utakmici ekipe Čitluka i Gruda igrale su prilično izjednačenu utakmicu. Grude su imale inicijativu na terenu, a Čitlučani su postizali golove. No, na kraju je završeno neriješeno 4:4. Nakon izvođenja jedanaesteraca, bolja je bila ekipa iz Čitluka koja je i pobijedila konačnih 9:8. Strijelci u regularnom dijelu za Čitluk su bili: Zoran Raspudić i Vedran Marić (3), a za Grude: Boris Miloš (2), Dario Alpeza i Ivan Šimić.

U drugoj utakmici nije bilo rezultatske neizvjesnosti. Već od samoga početka ekipa iz Mostara je držala sve pod kontrolom i postizala zgoditke. Utakmica je završena rezultatom 8:1. Strijelci za Mostar bili su: Marin Čović, Dragan Krtalić (3), Josip Božić (3) i Luka Suton. Strijelac za Stolac bio je Ilija Perutina.

Sutra u je na programu finalni program. U 19 sati u utakmici za 3. mjesto sastaju se ekipe Gruda i Stoca, a u susretu u 20 sati ekipe Čitluka i Mostara odlučit će o ovgodišnjem pobjedniku Lige.

tomislavcity.com