Lider prvenstva napada Bijele i titulu u posebnom dresu

HNK Rijeka, hnk osijek , HNK Rijeka, HNK Hajduk, jadranski derbi, rijeka, Liga prvaka, rijeka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, nk rijeka
Rijeka i čitav Kvarner sprema se za jednu od najvažnijih utakmica sezone u lovu na povijesni naslov prvaka Hrvatske. Jadranski derbi između Rijeke i Hajduka igrat će se u subotu na prepunoj Rujevici i čitava Hrvatska bit će usredotočena na ovaj dvoboj. Dan prije svoj susret će odigrati Split i Dinamo na Parku mladeži.

Ukoliko modri uzmu bodove, doći će na samo dva boda zaostatka. To znači i veći pritisak nogometašima Matjaža Keka koji derbi dočekuju s ciljem uzimanja bodova. Kako bilo, važnost utakmice odjeknula je, kako u klubu, tako i u navijačkoj grupi Armada.

Najžešći navijači Rijeke pripremaju se za derbi, a klub je odlučio protiv Hajduka istrčati u posebno dizajniranom dresu s grbom Armade u povodu 30. godina navijačke grupe.
"Dresovi će se poslije ponuditi na aukciji, ne samo građanima Rijeke, nego i svih kolekcionirima diljem svijeta", kazao je za Planet RI glasnogovornik Armade Denis Povh pa dodao:
"Nakon utakmice igrači bi se potpisali na dres, potrudit ćemo se da ih oni ni ne operu da budu pravi autentični."
Inače, ulaznica za subotnji derbi za Rujevici nema, planule su u sat vremena. Nema sumnje, bit će vatreno na Rujevici...

net.hr