FOTO  Leostars uspješan na turniru u Beogradu

leostars

Tu činjenicu potvrđuju i sami sudionici, među kojima su se našli Benfica, Roma, Crvena Zvezda, Slovan Bratislava, Admira Waker i mnogi drugi.

Turnir se igrao u Beogradu na stadionu OFK Beograda sa Karaburme. FK LeoStars je na pravi način reprezentovao hercegovački nogomet i Trebinje i po tko zna koji put pokazao da je "mali" veleposlanik ove regije.

Neriješen ishod sa FK Čukarički 1:1, Admire Waker također 1:1 i neriješeno sa Interom iz Bratislave 1:1. Pobjeda protiv Slovana iz Bratislave 2:0, Petrežalke 1:0, porazi od Linza iz Austrije 0:1 i FC Simmering iz Njemačke 0:2.

Bez obzira na ispadanje u 1/8 finala, jedan zaista sjajan rezultat ove generacije koja važi za jednu od najboljih u BiH, što pokazuju i rezultati svih proteklih godina No, pred njima je još dosta truda i rada, kako bi postigli željeni cilj, postati profesionalni nogometaš.

Treba još dodati, da su ovo bila zaista četiri nezaboravna dana, druženja, igre i zabave, a šlag na tortu bio je obilazak trofejnih dvorana i stadiona dva najtrofejnija srpska kluba FK Partizan i FK Crvena Zvezda.