Lendrić: Kalim se za Hajduk u bitkama u BiH

Mostarski klub je na četvrtom mjestu u BiH, a mladi se Solinjanin, čiji je otac rodom iz Čapljine nije pokajao što je otišao na posudbu
Prihvatio je tuđu prosudbu i otišao se kaliti tamo gdje je svojevremeno igrao i Luka Modrić, jedan od najboljih europskih nogometaša današnjice.

'Sve je super, nisam mogao zamisliti bolji start'. kaže Lenka, poznat kao ubojiti realizator prilika koji je s Hajdukom svojevremeno odradio i pripreme s prvom momčadi, ali nije došao blizu prilike u prvom sastavu.

Drugi iz njegove generacije, godište 1991. dobili su prigodu, a Lendrić je otišao, nada se ispravnim putem, pomalo graditi svoju karijeru.

'Hajduk je Hajduk, dogovorili smo se na šest plus šest mjeseci, ali mislim da nisam pogriješio. Meni je kao mladom igraču važno igrati i zabijati, a kroz ligu koja je izuzetno domaćinska, nadam se da ću još očvrsnuti i natjerati ljude u Poljudu da me se sjete. Svjestan sam da sam odabrao teži put, ali mislim da će mi iskustvo igranja u BiH u gostima, gdje stoperi mlate nemilice, samo pomoći.

Treba samo izdržati, igrati što bolje i sve će doći na svoje. Klub je dobro organiziran, ambiciozan, a zanima nas biti među prva tri što jamči izlazak na europsku scenu. Za Hajduk će, nadam se, biti vremena', rekao nam je mladi centarfor nakon utakmice sa Splitom u subotu na Kupresu, a prenosi DalmacijaNews.