Leicester nezaustavljiv, Chelsea slavio, novi poraz Man Utd

Chelsea, Leicester City, Manchester City, Leicester City, Manchester City, nogomet, Leicester City, Leicester City, Jamie Vardy, Leicester, Leicester City, Manchester United, Jamie Vardy, Engleska liga

Leicester City je nastavio s nevjerojatnim igrama, a pobjedom kod Evertona zadržao je vrh ljestvice do Božića, te i dalje ima samo jedan jedini poraz. Junak pobjede za "Lisice" bio je Alžirac Mahrez, koji je zabio dva gola iz penala, Okazaki je postigao treći pogodak, dok su Lukaku i Mirallas bili strijelci za Everton. Andrej Kramarić je utakmicu odgledao s klupe gostiju.

United je doživio još jednu sramotu i to pred domaćim navijačima koji su svjedočili lošoj igri Van Gaalove momčadi i slavlju Norwicha (2:1). Goste su do vodstva od 2:0 doveli Cameron i Tettey, za United je zabio Martial u 67. minuti, a slavni klub se nije uspio do kraja spasiti trećeg uzastopnog poraza.

Aktualni prvak Chelsea je na Stamford Bridgeu pobijedio Sunderland s 3:1 pogocima Ivanovića, Pedra i Oscara, dok je za goste počasni gol postigao Borini. Chelsea će sljedeći tjedan preuzeti Gus Hiddink, a Nizozemac će krenuti s 15. pozicije.

hrt.hr