Legendarni trener Vrbanjuše Alija Braco Hadžiosmanović o videu koji je obišao regiju: Robert je divan dečko i nema veze s drogom

vrbanjuša, trener

Legendarni trener Vrbanjuše Alija Braco Hadžiosmanović još jednom je uzburkao javnost u BiH, ali i u regiji, snimkom u kojem savjetuje jednom svom igraču da se više ne drogira, a potom je dao i pojašnjenje cijele situacije.

"Robert je divan dečko i nema veze s drogom. Sve je stvar atmosfere pred utakmicu, a video ima 102.000 pregleda", napisao je Braco na Facebooku, gdje je ranije i postavio urnebesni video.

https://www.facebook.com/alija.hadziosmanovic.50/posts/378124949746568

Trener Vrbanjuše je očito shvatio da je zbog šale igrača s brojem 4 ni krivog ni dužnog doveo u veliki problem pa je odlučio otkriti istinu, jer je javnost stekla potpuno drugačiju sliku o njemu.

"Jesi li se prestao drogirati? Igrat ćeš samo ako jesi! Dođi ovdje, napravi pet sklekova", rekao je Braco nogometašu kojeg je nakon sklekova natjerao da mu se zakune da se više ne drogira i da će se u potpunosti posvetiti sportu.

Igrač je odlično prihvatio šalu u svlačionici zbog čega je snimka postala popularna i u regiji, a sve se odigralo uoči susreta županijske lige između starih rivala Vrbanjuše i Vratnika.

Na kraju je ovaj susret okončan miroljubivo i bez pogodaka.