VIDEO  Legendarni 'brko' raspalio vlastitog igrača nogom u stražnjicu

Luiz Felipe Scolari

Nije ga karta baš uvijek išla onako kako je to htio, pogotovo ne na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine. Sjećate se, tada je u polufinalu pretrpio ponižavajući 7:1 poraz od Njemačke, a potom je izgubio i od Nizozemske u utakmici za treće mjesto.

Ipak, ostavio je te ružne i tjeskobne dane iza sebe, pa nakon epizoda s Gremiom i Guangzhoum, u srpnju potpisao po treći puta ugovor s Palmeirasom. Ispao je to pun pogodak za obje strane, a potvrdu toga smo dobili u nedjelju kada je klub osigurao naslov brazilskog prvaka kolo prije kraja zahvaljujući 1:0 pobjedi nad Vasco da Gamom.

Jasno, bio je to povod za veliko slavlje razdraganih igrača, koji su pomislili da je krasna prilika da sokovima i vodom okupaju Scolarija ispred novinara. Slavljeniku se to načas svidjelo, ali je svoje veseljake ipak ispratio udarcima.

Jedan je dobio po glavi, a drugi nogom u stražnjicu. Scolari je Palmeiras preuzeo u trenutku kada je čučao na sedmom mjestu, ali je do kraja prvenstva ostvario 16 pobjeda i šest remija uz samo devet primljenih pogodaka.