Legenda Arsenala nagazila Bilića: 'Njegovo dovođenje je kockanje'

Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Hrvatska, Vatreni, malta, Hrvatska, Vatreni, izrael, Slaven Bilić, Vatreni, Slaven Bilić, Vatreni, Hrvatska, Slaven Bilić, Vatreni, ukrajina i poljska, Europsko prvenstvo, Slaven Bilić

... administrativne poslove u Londonu, a u petak se konačno predstavio igračima.

Za manje od tjedan dana Bilića čeka i prva službena utakmica - u prvom pretkolu Europske lige suparnik West Hamu će biti andorski Lusitanos. Za očekivati je da će dvoboje protiv nedoraslog protivnika propustiti veći dio članova udarne momčadi, pa tako i veliko pojačanje iz Marseillea Dimitri Payet koji je u petak potpisao petogodišnji ugovor.

I dok Bilića očekuju prvi zadaci u novom klubu, ne misle svi da je West Ham njegovim dovođenjem napravio dobar posao. Za legendu Arsenala Georgea Grahama to je veliki rizik. Nekadašnji igrač i menadžer Topnika smatra da je trebalo zadržati Sama Allardycea.

"Mislim da je dovođenje Bilića kockanje. Što god ljudi mislili, Sam je bio dobar. Za momčadi poput West Hama najvažnije je izboriti ostanak u Premierligi. Nije mala stvar riješiti se Sama i dovesti novog čovjeka koji nema iskustva u Premierligi. Pitanje je hoće li to funkcionirati", istaknuo je Graham za radijsku postaju Talksport.