Lazar Marjanović: Sve moje ambicije vezane su za Zrinjski

Lazar Marjanović: Sve moje ambicije vezane su za Zrinjski
Ja sam Lazar Marjanović novi nogometaš Zrinjskog, imam 21. godinu i iz Beograda sam. Igram na poziciji lijevog veznog, a alternativno mogu igrati i desnog veznog. Prve nogometne korake napravio sam u klubu Rtanj iz Boljevca, zatim sam prošao selekcije Timoka iz Zaječara, pa sam igrao u beogradskoj Lokomotivi, Sremu iz Sremske Mitrovica , Leotaru i evo sada sam u Zrinjskom, rekao je za Zrinjski.info Marjanović.

Igrao si prošlu sezonu u Premijer ligi BiH, pa možeš li ovdašnju ligu usporediti sa onom iz Srbije?

Premijer liga BiH je dobra za mlade nogometaše, ima puno jakih utakmica, a u poređenju sa ligom Srbije mogu reći da se tamo igra malo kvalitetnije, ali razlike se mogu mjeriti u nijansama.

Evo si u Zrinjskom, a tražio te i aktualni prvak Borac. Što je to prevagnulo da se odlučiš za Mostar i Zrinjski?

Pregovore je vodio moj menadžer, ja sam se uključio tek u završnicu. Vjerovao sam svom menadžeru koji je rekao da je Zrinjski za mene bolja opcija i ja se nadam da sam dolaskom ovamo povukao pravi potez. Ambicije Zrinjskog su se poklopile sa mojim, ljudi iz Zrinjskog su se pokazali dosta korektni i profesionalni, i tu sam na obostrano zadovoljstvo.

Ti si bio čak i osobna želja trenera Muse?

I to je prevagnulo na stranu Zrinjskog, a ja ću se maksimalno truditi da opravdam njegovo povjerenje i da dokažem da je bio u pravu kada je insistirao na mome dolasku.

Ovdje si tek par dana, pa kako ti to sve izgleda?

Prvi utisci su veoma pozitivni, ekipa je veoma mlada, svi su me dobro prihvatili i atmosfera je odlična.

Došao si u jedan veliki klub koji ima odlične navijače. Što znaš o Ultrasima?

Vidio sam ih i čuo na dvije utakmice, a o njima sam čuo samo riječi hvale. Svi bi željeli da imaju tako vjerne navijače, i oni su svakako jedan od faktora što sam došao u Zrinjski.

Na koliko si potpisao ugovor sa Zrinjskim?

Ugovor sam potpisao na tri godine.

Kakve su tvoje osobne ambicije?

Sve moje ambicije su vezane za Zrinjski za sada. Sada mi je važno da se dobro spremim i da odigram dobru sezonu za Zrinjski, o nekoj dalekoj budućnosti ne razmišljam.

Realno koliko može ova ekipa Zrinjskog u narednom prvenstvu?

Ambicije su velike, prioritet je plasman u Europu, ali ako nam se ukaže šansa za osvajanje prvenstva mi je nećemo ispustiti.

Imaš li djevojku pošto će to sigurno zanimati naše čitateljice?

Imam djevojku.

Nešto za kraj?

Nadam se da ću opravdati očekivanja i u svakoj utakmicu borit ću maksimalno da zadobijem povjerenje navijača .

hercegovina.info/zrinjski.info