KUTIJA ŠIBICA Posušani s Ljudinom na klupi izborili osminu finala, šesterci 'presudili' Stočanima

Kutija šibica, Jerko Ćesić Ljudina, Posušje, Stolac Hercegovina, Kutija šibica, krešimir keta bandić, biberon maraska, svadbeni salon bagušić

Na Kutiji Šibica u Zagrebu sinoć su nastupile dvije momčadi iz Hercegovine. Ekipa iz Posušja koja nastupa pod nazivom Svadbeni salon Bagušić & GoodLife Fitness izborila je plasman u osminu finala nakon boljeg izvođenja šesteraca u susretu s MNK Sveti Josip Dugi Rat Jako Sport.

Momčad Dugog Rata prva je došla u prednost preko Marka Galiota u 30. minuti, da bi sedam minuta prije kraja poravnanje Posušanima donio Dario Penava.

U raspucavanju precizni su Dominik Begić i Zvonimir Begić, a junak je postao vratar Boris Baćak koji je obranio dva šesterca. Momčad iz Posušja s klupe vodi legendarni Jerko Ćesić Ljudina. 

Šesterci nisu bili sretni za ekipu Stolac Hercegovina koja je nakon izvođenja istih oprostila od Kutije šibica. U susretu protiv Biberon Maraske nije bilo golova, a u lutriji šesteraca Biberon je slavio s 2:1. 

Za Biberon su nastupali i Hercegovci Marin Suton, Mirko Hrkać, Blago Gašpar i Nikola Perković, dok zbog klupskih obveza nije bilo Luke i Josipa Sutona. 

Svadbeni salon Bagušić & GoodLife Fitness u osmini finala igra s ekipom Krešimir Keta Bandić, ovaj susret igra se u nedjelju u 21 sati u Domu sportova.