FOTO  Kup BiH: NK Sloga – HŠK Zrinjski 2:3

nk sloga, Stadion HŠK Zrinjski, KUP BIH

U prvih 20. minuta dominacija Plemića. Zrinjski je nekoliko puta opasno zaprijetio preko Kordića, Đurića i Simeunovića. Nakon početne inicijative gostiju, Sloga je u dva navrata zaprijetila preko Jelčića i Glavine, ali u prvom poluvremenu mreže su ostale netaknute.

U nastavku utakmice Zrinjski dolazi do prednosti. Simeunović je ubacio sa strane, Kordić šutirao glavom, a na odbijenu loptu natrčao Pehar i pogodio za 0:1. Na 1:1 poravnao je Serdarević u 60. minuti nakon slabe reakcije obrane Zrinjskog. Na 1:2 povisio je Katanec u 65. minuti nakon kornera Crnova. Sloga ponovno poravnava rezultat u 73. minuti. Strijelac za 2:2 bio je Gil Badillo. U 78. minuti napadač domaćih Jelčić nije iskoristio odličnu priliku kada je sam izašao ispred Dujkovića i šutirao pored gola.U 93. minuti pobjedu Plemićima donosi Muminović za konačnih 2:3.

NK Sloga: Pehar, Puljić, Petrović, Serdarević(73', Kraljević), Jelčić(83', Velić), Glavina, Grgić, Gil Badillo, Pažin(55', Bratić), Karabatić i Brajković.

HŠK Zrinjski:  Dujković, Radulović, Radeljić, Simeunović(55',Crnov), Kordić, Pehar, Blaić, Stojanović, Petrak, Katanec(77', Muminović) i Đurić.

Utakmica se igrala pred punim stadionom, a posebno su glasni bili Ultrasi koji su napravili sjajnu atmosferu.

HERCEGOVINA.info