Kruno Jurčić podnio ostavku!

Iako je na početkom tjedna na sjednici Izvršnog odbora kluba potvrđen njegov ostanak na klupi, Krunoslav Jurčić ipak neće povesti nogometaše Dinama na pripreme za sljedeću sezonu.

Dosadašnji strateg hrvatskog prvaka u srijedu je podnio ostavku nakon što je saznao da je gazda Zdravko Mamić razgovarao s Robertom Kovačem o uvjetima njegova ostanka u Maksimiru iako su na toj istoj 'famoznoj' sjednici Izvršnog odbora u ponedjeljak iskusnom stoperu pokazana izlazna vrata.

Samo dan kasnije, međutim, Robert Kovač je izjavio da u Dinamu žele njegov ostanak, što je bio jasan pokazatelj kako je došlo do razmimoilaženja u mišljenjima ključnih ljudi u klubu (čitaj: Zorana i Zdravka Mamića op.a.).

Javna je tajna da se dosadašnji trener i 36-godišnji branič ne vole, a sve je kulminiralo pred kraj sezone kada je bivši hrvatski reprezentativac kritizirao igru, a samim time i Jurčićev trenerski rad.

Kako je Mamić aktualizirao pregovore o Kovačevom ostanku, Jurčić je to shvatio kao nedostatak podrške glavnog čovjeka u klub i podnio je ostavku.

To je u popodnevnim satima potvrdio i predsjednik Dinama Mirko Barišić, a Modri su već krenuli u potragu za novim trenerom, piše Jutarnji list.