Krši se dogovor pred Gradski derbi FK Velež-HŠK Zrinjski

Zrinjski, HŠK Zrinjski, FK Velež, Gradski derbi Zrinjski - Velež, Gradski derbi, policija, HŠK Zrinjski, FK Velež, online prijenos, Stadion HŠK Zrinjski, FK Velež, Gradski derbi Zrinjski - Velež, Gradski derbi, Stadion HŠK Zrinjski, FK Velež, Gradski derbi, Gradski derbi Zrinjski - Velež

Da se takvo što ne bi ponovilo u ovoj godini pobrinule su se Uprave gradskih rivala i u suradnji sa policijom, te navijačkim skupinama dogovoren je jednak broj gostujućih navijača na obije utakmice. Jesenjski dio prvenstva donio je utakmicu u kojoj je domaćin bio Zrinjski, i sukladno dogovoru gostujući navijači dobili su 500 ulaznica. Utakmica je zahvaljujući organima sigurnosti prošla bez ikakvih incidenata.

Drugio dio prvenstva donosi utakmicu u Vrapčićima. Navijači Zrinjskog sukladno dogovorima očekuju 500 ulaznica, a iz FK Velež su spremni dati samo njih 200. Upravo to je za medije izjavio Dragan Jelonjić, načelnik PU Mostar.

Ovo ne znači ništa nego kršenje dogovora pred utakmicu pod Bijelim Brijegom i samim time stavlja HŠK Zrinjski i njegove navijače u podređen položaj.  Policija dalje navodi da će navijači Zrinjskog biti smješteni u  krugu poduzeća 'Nerfil', te da će se za sigurnost brinuti oko 450 pripadnika MUP-a iz nekoliko županija.