FOTO  Kristijan Stanić: Bila to juniorska ili seniorska ekipa uvijek sam tu za svoj Zrinjski

kristijan stanić, Stadion HŠK Zrinjski, kristijan stanić, HŠK Zrinjski, kristijan stanić, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, kristijan stanić, gabrijel čoko, kristijan stanić, gabrijel čoko, Stadion HŠK Zrinjski

Popularni Kićo prve minute u dresu Zrinjskog upisao je koncem prošle sezone, a kako vrijeme ide sve više se nameće stručnom stožeru aktualnih prvaka BiH. Evo što nam je rekao nakon prvog dijela priprema, a pred sutrašnji odlazak u Istru, 

Kako je biti najmlađi igrač na jednom jakom turniru, a istodobno ostaviti dobar utisak?

"Iznimna mi je čast i zadovoljstvo sudjelovati na ovakvom turniru, a posebno u dresu kluba u kome sam pomikao. Na ovom turniru sam dao sve od sebe kao uobičajeno i samo mogu reći da se trud i uporan rad uvijek isplati".

Navijači su zadovoljni tvojim igrama u Gabeli, a jesi li ti sam zadovoljan svojim nastupima?

"Može se reći da sam zadovoljan ali naravno da uvijek može biti bolje i pred sebe postavljam uvijek dodatne ciljeve koje nastojim ostvariti. Ovim putem se želim zahvaliti navijačima "ULTRASIMA" na velikoj podršci".

HŠK Zrinjski je danas spoj mladosti i iskustva. Kako to funkcionira na terenu?

"Mlada snaga je uvijek potrebna jer je upravo ona ta koja pokreće ekipu, ali naravno uz iskustvo starijih suigrača i kad se to ukomponira rezultati ne mogu izostati".

Koliko ti kao mladi igrač možeš naučiti od jednog velikog stručnjaka kao što je Baka Slišković?

"Uh...! Uistinu puno mogu naučiti od jednog takvog čovjeka kao sto je Blaž Slisković koji je npgometna ikona. Zadovoljstvo mi je i čast sto mogu učiti i primati savjete od takvog jednog stručnjaka".

Vidimo obitelj je stalno uz tebe, pa koliko ti znači njihova potpora?

"U sportu kao i u ostalim aspektima mog života obitelj je uvijek uz mene i moja je najveća potpora, bez obitelji ne bih bio gdje sam sada".

Očekuješ li u nastavku sezone značajniju minutažu?

"Naravno da očekujem, kao i svakom igraču cilj mi je da zaigram od prve minute. Nadam se da ću svojim trudom i zalaganjem to zaslužiti".

Može li juniorski sastav koji se bori za titulu prvaka računati na tvoju pomoć?

"Bila to juniorska ili seniorska ekipa uvijek sam tu za svoj Zrinjski".

Za kraj što imaš poručiti navijačima?

"Kao što sam prehodao rekao navijačima se zahvaljujem i pozivam ih da i dalje budu naša bezuvjetna podrška. Nadam se da ćemo i ove godine naše navijače učiniti ponosnima i zadržati titulu prvaka".

HERCEGOVINA.info