Krešimir Kordić: Želja nam je dupla kruna

...koji je ljubimac navijača i najbolji strijelac momčadi.

Evo iza nas je desetak dana treniranja, kako ocjenjuješ početak ovih priprema?

"Manje-više sve je uobičajeno za početak priprema i mogu reći da sve ide svojim tijekom. Većina nas trenira normalno, osim ovih par nogometaša koji imaju lakše probleme sa ozljedama. Kako sada stvari stoje i oni će sanirati svoje ozlijede i bit će spremni za početak prvenstva".

Sutra nas očekuje utakmica sa Dinamom, dobar razlog da na stadion dođe veliki broj gledatelja?

"Ja osobno bih volio da ih dođe što više i da oni uživaju u jednoj dobroj utakmici. To je ipak utakmica u kojoj se sastaju prvaci BiH i Hrvatske i susret dva velika Hrvatska kluba, i iako su pripreme u tijeku sutra možemo vidjeti gdje smo i što smo".

Ono što naše čitatelje još zanima svakako su igrači iz Gane, imaš li ikakvih informacija o njima?

"Vjerujte da nemamo informacija, ono što znam pročitam na internetu i novinama. Nama igračima niko ne govori da li će i kada trebaju doći, tako da stvarno nemam neku potpuniju informaciju".

Dakle nema igrača iz Gane, nema ni Tabija, ali vratili su se igrači koji su dugo bili povrijeđeni. Po tebi kakva je razlika između tima koji je igrao prvi dio prvenstva i ovoga sada?

"Mislim da će povratkom povrijeđenih igrača biti bolja situacija, premda se u nogometu nikada ništa ne zna. Povratkom povrijeđenih pojačava se konkurencija, trener ima više nogometaša na raspolaganju i u svakom slučaju dobivamo na širini. Ja očekujem da će biti sve bolje i bolje, te da ćemo to i dokazati na travnjaku".

Neizbježno pitanje je koliko Zrinjski može u nastavku sezone?

"Naše želje su osvajanje dvije titule. Sada se ne smijemo ničim zanositi jer puno je utakmica i rada pred nama. Kvalitetu za to imamo, ali opet kažem ne smijemo se puno zanositi jer koliko god smo blizu tom cilju isto toliko smo i daleko od njega. Znači idemo korak po korak ka cilju, pa vidjet ćemo kako će to ispasti".

Za kraj poruka navijačima?

"Da dođu u što većem broju kako sutra tako i u narednim utakmicama. I naravno da nas prate kao što su do sada, a mi ćemo im se pokušati odužiti igrama i pobjedama".

zrinjski.info