Krešimir Kordić na putu povratka u Zrinjski?

...sve su glasnije priče o njegovom povratku u matični klub Zrinjski.

Naime, HŠK Zrinjski je u prošloj sezoni, nakon odlaska Igora Aničića, muku mučio sa napadačima. Pripreme počinju 12.06., a još uvijek se ne zna momčad koja bi trebala nastupiti za HŠK Zrinjski u pretkolima europske lige. Do 26.06. se UEFA-i mora poslati popis igrača koji će nastupiti. Vremena malo, pitanja mnogo. Zrinjskom treba neophodno zreo i dobar napadač, sa europskim iskustvom. NK Široki bi prelaskom Kordića u Zrinjski već sada mogao nešto i zaraditi, a u protivnom će Kordić za godinu dana klub napustiti bez oštete.

Kordić nikada nije krio da je HŠK Zrinjski uvijek u njegovom srcu. Iznimno profesionalno je odradio svoj ugovor u NK Širokom, a 16 golova ove sezone to najbolje dokazuje. Ne treba ni podcijeniti činjenicu da velika većina navijača želi vidjeti Kordića u dresu sa lentom već ove sezone.

Kako nam navodi naš izvor, ni uprava HŠK Zrinjskog ne odbacuje ovu opciju. Radi se financijska konstrukcija za sljedeću sezonu i pitanje je koliko bi se povratak Kordića uklopio u to. Međutim, ako se uzme u obzir činjenica da HŠK Zrinjskom ne nedostaje samo napadač, nego nedostaje kapetan i vođa (nakon odlaska Marija Ivankovića), povratkom Krešimira Kordića, momčad HŠK Zrinjskog bi dobila ne samo kvalitetnog igrača, nego i igrača koji bi igrao srcem za svoj klub.

Ne treba napominjati da je u prošloj sezoni ponajviše nedostajalo srca u igri kluba iz Mostara. Bilo kako bilo, navijači se nadaju da bi do transfera moglo doći, međutim ipak treba prepustiti upravama dvaju klubova da odrade ono što je u interesu za oba kluba.

HERCEGOVINA.info