Krešimir Kordić: Biti će teško, ali Zrinjski može protiv Maribora

zrinjski-velež
Utakmica je to koja je pobudila veliki interes, pa ne treba sumnjati da će Maribor dočekati pun stadion pod Bijelim Brijegom.

Isti akteri sastali su se prije tri godine, a svega se prisjeća legendarni nogometaš Zrinjskog Krešimir Kordić koji je bio jedan od sudionika tih utakmica.

Dva dana nas dijele od utakmice protiv Maribora. Možeš li nam probati usporediti utakmice prije tri godine i ove koje slijede protiv Maribora?

I dan danas žalim za tim utakmicama od prije tri godine , pogotovo onom u Mostaru jer smo previše respektirali Maribor. Da smo pokazali malo više hrabrosti, mislim da bi Maribor vrlo lako pobijedili u toj utakmici .
Danas je to nešto sasvim novo, ekipe su još u pripremnom periodu i teško je odrediti njihive trenutne mogućnosti.

Stalno si oko Zrinjskog pa po tebi realno kolike su šanse da Zrinjski prođe Maribor?

Šansi svakako ima, ali biti će jako, jako teško jer nas je napustilo jako puno kvalitetnih i standardnih igraća ,i novi igrači nemaju puno vremena za uklopiti se i pokazati svoju kvalitetu. Moramo biti hrabriji,odlučniji i pokazati taktičku disciplinu jer i najmanje greške ovakve utakmice odlučuju.Trebamo se postaviti na terenu kao prvaci, kao ekipa koja zna što hoće,a ne čekati njihov loš dan i onda će sve biti moguće.

Navijači će i ovaj put napuniti stadion. Koliko igračima znači potpora sa tribina?

Jako puno, jer navijači su ti koji u svakom trenutku mogu povući ekipu prema naprijed i oni su također jedan od pokazatelja koliko nam je potreban moderniji stadion.

Za kraj imaš li neku poruku navijačima?

Samo neka budu podrška Zrinjskom kao što su to uvijek na svakoj utakmici koju igraju Plemići.

HERCEGOVINA.info