Kranjčar: Modrić je najveće pojačanje Tottenhama!

Niko Kranjcar

Povratak Luke Modrića obradovao je sve u momčadi Spursa. Hrvatski reprezentativac konačno je prebrodio ozljede i protiv West Hama odradio 83. minute koje je okrunio pogotkom.

Menadžer Tottenhama, Harry Redknapp, odlučio je Niku Kranjčara ostaviti na klupi, a dobio je tek sedam, osam minuta zamijenivši upravu Luku. No, Krunchie, smatra kako ima mjesta obojici u prvih 11, te kako je Modrićev povratak najveći dobitak za momčad.

"Povratak Luke je veliki događaj, golem dobitak za nas. Kazao bih to ovako - Luka je najveće pojačanje Tottenhama! Jer nismo ga imali jako dugo, propustio je mnogo, pa se sad njegov povratak može tretirati baš kao dolazak novog velikog pojačanja", rekao je Niko za Sportske.

"Mislim da trener čeka da Luka bude potpuno spreman, pa da onda skupa zaigramo u udarnom sastavu. Naravno, ne mogu govoriti o tome što smjera naš trener, ali to je moje mišljenje", dodao je.

Mnogi otočki, ali i domaći mediji bave se upravo tom temom - mogu li Luka i Niko igrati skupa? Za navijače Spursa nema nikakvih dvojbi, no zadnju će ipak reći trener.

"Vjerujem da ćemo igrati zajedno. Uostalom, imao sam prilike pročitati da je trener upravo to i govorio", komentirao je Kranjčar i još jedanput pohvalio svog suigrača: "Stvarno je igrao dobro protiv West Hama, postigao je pogodak, sve je odradio na najbolji mogući način".

Pred Redknappom su sada slatke brige. Luka je već odavno postao glavni kotačić njegove momčadi, a nakon ozljede, Niko se pokazao kao odlična zamjena. Nema razloga da sad ne pokuša s obojicom...

Net.hr