Kranjčar: Igram najbolji nogomet u karijeri!

niko kranjčar, niko kranjčar, Luka Modrić, niko kranjčar, Liverpol, niko kranjčar, Fiorentina, niko kranjčar, Zdravko Mamić

Niko Kranjčar je u posljednjem prvenstvenom dvoboju donio Spursima pobjedu protiv Cityja. Trener Redknapp je pun hvale na njegov račun, a bivši igrač Dinama i Hajduka oduševljen je novim okruženjem.

'Igram najbolji nogomet u dosadašnjoj karijeri, ali velike zasluge za to imaju ovako sjajni suigrači. Mislim da igram u najboljoj momčadi karijere, a pojedinac ne može ništa napraviti ako kolektiv ne funkcionira', rekao je Niko Kranjčar za Sportske novosti.

'U posljednje tri utakmice smo posijali bodove koje smo mogli imati na kontu. Ambicije su jasno istaknute od početka sezone i mislim da možemo biti među četiri najbolje ekipe Premiershipa', objasnio je veznjak Tottenhama i nadodao:

'Kad nam se vrati Luka momčad će izgledati još bolje. S njim mogu igrati učinkovito, što se vidjelo i u reprezentaciji. Redknapp sigurno zna kako će nas iskoristiti za profit momčadi.'

Hrvatski reprezentativac se osvrnuo na odličnu formu naših igrača diljem Europe. 'Učinci naših igrača potvrđuju kvalitetu reprezentacije. Kad smo kompletni i spremni možemo se nositi sa svim suparnicima, tko god to bio', zaključio je Kranjčar.

dnevnik.hr