Kramarić odlazi u Bundesligu da zamijeni legendu koja je zabila više od 200 golova!

HNK Rijeka, Europska liga, nogomet, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, inter, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, nogomet, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, ponuda, HNK Rijeka, Europska liga, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, Chelsea, Andrej Kramarić, transfer, Chelsea, HNK Rijeka, Andrej Kramarić, Leicester, Andrej Kramarić, transferi, transfer, HNK Rijeka, Leicester, Leicester City, Andrej Kramarić, Andrej Kramarić, Hoffenheim, Andrej Kramarić, Hofffenheim, transfer
Stoga je hrvatski reprezentativac krenuo u potragu za novim klubom, a glavni uvjet mu je zajamčena minutaža kako bi se do ljeta mogao dokazati izborniku Anti Čačiću i otići na Europsko prvenstvo.

Proteklih dana spominjao se i eventualni povratak u Dinamo, ali od toga izgleda neće biti ništa. Ugledni talijanski novinar i stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, koji se dosad u više navrata pokazao pouzdanim, objavio je kako ima informaciju da će Kramarić nastaviti karijeru u Bundesligi.

"Ništa od dolaska u Seria A za Kramarića. Hrvatski napadač uskoro će biti novi igrač Hoffenheima. Kramarić tako seli u Njemačku na posudbu do kraja sezone, a onda će njegov novi klub imati pravo otkupa ugovora", napisao je Di Marzio.

Hoffenheim se nakon 17 kola u Bundesligi nalazi na posljednjoj poziciji sa samo 13 bodova. Uspjeli su dosad zabiti samo 17 golova i jasno je da im je nužan klasni golgeter, što Kramarić zasigurno jest, samo mu treba kontinuitet. Najbolji strijelac kluba ove sezone je napadač Kevin Volland koji je zabio pet pogodaka, dok se od preostale četvorice napadača ove sezone samo Uth još upisao u strijelce i to samo jednom. Zanimljivo, za njih nastupa nekoć sjajni igrač Kevin Kuranyi (u karijeri je više od 200 puta zatresao mrežu), ali u 11 nastupa nije postigao gol.

vecernji.hr