FOTO  KMF Sokrates -MNK Brotnjo 5:2

MNK Brotnjo, KMF Sokrates
Bio je ovo susret 3.kola Premijer futsal lige BiH i prava je šteta što gledatelja nije bilo više jer viđen je zaista odličan futsal. Banjalučani su pokazali zašto se nalaze u Premijer ligi jer su večeras pokazali karakter i ostvarili prvu premijerligašku pobjedu.

Prvo poluvrijeme je pripalo gostima iz Čitluka koji su golovima Tomislava Bevande i Vedrana Marića poveli 0:2. Pokušavali su Banjalučani sa igračem u polju, pritiskali goste na njihovu polovinu ali uz odličnu obranu i odličnog golmana gostiju domaći sastav u prvih 20 minuta nije uspio otključati bravu Brotnja.

U nastavku su Banjalučani krenuli na sve ili ništa, ali im po receptu iz prvog poluvremena nije uspjevalo. Promjenom pozicije igrača i odlaskom golmana Milanovića na desnu stranu napada počela se tresti mreža Brotnja. Dva puta u kratko vremenu Darko Milanović je iskosa sa desne strane postigao 2 gola i izjednačio na 2:2.

Nije se slavlje stišalo, a Sokrates je stigao do potpunog preokreta na nešto više od 8 minuta do kraja. Sa lijeve strane je bio precizan Vučić Aleksandar za 3:2. Uzeli su gosti time out zamijenili golmana ali Devušić je lob udarcem pogodio prazan gol Brotnja za 4:2. Pokušali su gosti da dođu do gola domaćih ali Sokrates je pravovremenim izmjenama i promjenom ritma kvario sve planove gostiju koji su do kraja primili peti pogodak. Ponovo je Vučić bio precizan za konačnih 5:2(0:2) i potpuni preokret Sokratesa.

SOKRATES - BROTNJO 5:2 (0:2)

Dvorana: Borik. Gledatelja: 50. Strijelci: 0:1 Bevanda 1, 0:2 Marić 12, 1:2 Milanović 30, 2:2 Milanović 32, 3:2 Vučić 34, 4:2 Devušić 35, 5:2 Vučić 40. Sudije: Zlatko Budimlić (Bihać), Hifzija Toromanović (Cazin)

KMF SOKRATES: Milanović, Devušić, Kaurin, Prtija, Radovanlija, Stanivuković, Vučić, Dimitrijević, Marić, Trnjak Trener: Mihajlo Trnjak

MNK BROTNJO: Galić, T. Bevanda, Marić, Šunjić, Pantić,A. Dujmović, Ćavar, S. Dujmović, Čilić, Z. Bevanda, Bošković, Hrkać Trener: Goran Bošković

sportlive.ba