Karačić: Sa ovakvim pojačanjima Zrinjski može u vrh ljestvice

Zahvaljujući ispunjavanja kriterija za nastup u europskim natjecanjima, Zrinjski će nastupiti u prvom pretkolu Europske lige.

Cilj Uprave kluba u novoj sezoni je da Mostarci plasman u Europu izbore na travnjaku, a ne samo kroz proces licenciranja. Stoga su angažirali čak šest pojačanja u prijelaznom roku. Nebojša Popović i Deni Simeunović stigli su iz Travnika, Ratko Dujković (Slavija), Vedran Kantar (Borac), Srđan Savić (Zvijezda) i Zoran Brković (Čelik).

>>Vedran Kantar: Sretan sam što sam došao u Zrinjski

„Predsjedniku, Upravi, treneru ni Vama igračima navijači ovoga kluba ne mogu oprostiti, ako ne dajete sto posto od sebe. Mi smo tu da vam osiguramo logistiku, a vi ste da izađete na teren i pružite svoj maksimum", istaknuo je Marin Raspudić, predsjednik HŠK Zrinjski.

„Nakon prošlogodišnjih loših rezultata, ciljano smo doveli igrače koji bi nam trebali donijeti kvalitetu više. Ciljevi Zrinjskog su poznati, proći prvo pretkolo Europske lige, te u prvenstvu biti ravnopravan konkurent Željezničaru, Sarajevu i Širokom Brijegu. Uz dužno poštovanje mislim da je Borac ispod ova četiri kluba, koja će se borit za vrh. Zahvaljujem Upravi na kvalitetnim pojačanjima i na meni je odgovornost da im vratim kvalitetnim radom i rezultatima", riječi su Branka Karačića, trenera HŠK Zrinjski.

Prisutnim novinarima obratili su se i novi nogometaši Zrinjskog koji su najavili dobre igre u Europi i borbu za vrh ljestvice Premier lige.

Prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, nogometaši Zrinjskog igraju danas u 17 sati na Kupresu.

pogled.ba