KARAČIĆ Rezultat je realan, mogli smo izgubiti zbog prvog poluvremena

Toni Karačić
Facebook/ NK Široki Brijeg

U utakmici 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši Širokog Brijega večeras su na Pecari odigrali neriješeno s banjalučkim klubom Borac.

Toni Karačić, trener NK Široki Brijeg izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice kako su utakmicu loše započeli, ali kako bi volio da nastave igrati kao u drugom poluvremenu.

"Volio bih da uvijek igramo kao u večerašnjem drugom poluvremenu. Nažalost, otvaranje utakmice je bilo loše. To je uvijek teško predvidjeti. Odigrali smo tehnički slabo i taktički daleko od planiranog. Kako nismo uspjeli nametnuti svoj stil igre, bilo je teško stizati rani zaostatak od dva pogotka. U drugom poluvremenu bila je potpuno druga priča.

Marko Pervan i Petar Franjić kvalitetno su odgovorili svojim ulaskom, donijeli dimenziju više u našu igru, što je rezultiralo boljom igrom i dvama pogotcima.

Ipak, možemo biti zadovoljni što nismo izgubili nakon onakvog prvog poluvremena. Ovo je ipak na kraju realan rezultat, kazao je trener NK Široki Brijeg Toni Karačić.