Karačić: Poštujemo Borac iz puno razloga ali Široki će igrati za pobjedu

NK Široki Brijeg, mario bazina, mario ćutuk, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Europska liga, NK Široki Brijeg, RNK Split, nk imotski, NK Široki Brijeg, Renato Alves Gomides, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, FK Borac
...BiH banjalučkog Borca, danas je u prostorijama kluba održana tiskovna konferencija.

Novinarima su se obratili uz glasnogovornika Marušića i trener Branko Karačić te igrač Širokog Jure Ivanković.

Glasnogovornik Marušić je rekao da je u organizacijskom smislu sve već spremno te je medijima dao informaciju kako na Pecaru stižu i dva autobusa navijača Borca iz Banja Luke. Također je pripomenuo kako teku pripreme za tradicionalni Memorijal Gojko Šušak koji će se održati početkom rujna (3. i 4.) Za sada se zna da u Široki tom prilikom stižu Cibalija i Split, a koji će klub kao četvrti uz domaćina upotpuniti turnir još uvijek nije poznato.

Što se tiče derbi utakmice koja se željno očekuje na Pecari novinarima se obratio i šef struke Širokog trener Branko Karačić. On je rekao da cijeni i poštuje ekipu Borca, te se osvrnuo na izjave njihovog trenera Cvetkovića koje su ovih dana u medijima izgledale dosta samouvjereno. Naime, trener Banjalučana Zvezdan Cvetković se u nekim tiskovinama doslovce razbacivao izjavama kako na Pecaru dolaze po tri boda te da je neriješen rezultat na Pecari ravan neuspjehu.
-Ekipa Borca je čvrsta i disciplinirana, oni igraju na rezultat i njihova igra nije baš nešto posebno lijepa za oko, ali ne može se osporiti da osvajaju bodove i trofeje. Mi smo iz utakmice u utakmicu sve bolji i uz pomoć naših navijača Škripara uvjeren sam da ih možemo dobiti na Pecari kao i svaku drugu ekipu iz Premijer lige.- riječi su trenera Karačića koji je dodao kako će ekipa igrati i za Juru Ivankovića kojem žele pokloniti pobjedu kao svadbeni dar (Jure pravi svadbu dan poslije utakmice s Borcem).

Ivanković je rekao da su igrači spremni te da željno očekuju utakmicu. Borac je dobra ekipa ali nisu kvalitetniji od Širokog. Ako u utakmicu uđemo u pravom ritmu, pobjeda neće doći u pitanje. Jure je dodao kako priželjkuje dobru posjetu na Pecari te gromoglasnu podršku svojih vjernih navijača Škripara.

Ova utakmica neće biti u izravnom prijenosu na televiziji, ali zato će se moći pratiti na www.hercegovinalive.com.

ABCportal.info