VIDEO/Karačić i Vukas složni: Zaslužena pobjeda Širokog nad Zrinjskim

VIDEO/Karačić i Vukas složni: Zaslužena pobjeda Širokog nad Zrinjskim

NK Široki Brijeg je danas ostvario veliku pobjedu u Mostaru nad HŠK Zrinjski rezultatom 1:3. Pobjeda gostiju je zaslužena, a istakli su to i treneri nakon utakmice:

https://www.youtube.com/watch?v=JiOqkOEu-AE&feature=youtu.be

"Ja mogu čestitati svojoj ekipi na pobjedi. Utakmica je bila dosta troma i sjedne i s druge strane. Nije bilo svježine, a ja sam uoči utakmice rekao da smo mi u kakvoj takvoj prednosti jer smo prošlu utakmicu igrali kući. Samim time smo imali jedan trening viška u odnosu na ekipu Zrinjskog koja se vraćala iz Tuzle. U drugom dijelu bilo smo svježija ekipa i na kraju smo zasluženo pobijedili", rekao je trener Širokog Toni Karačić.

https://www.youtube.com/watch?v=4Xp8iIb-H4g&feature=youtu.be

"Čestitke ekipi Širokog na zasluženoj pobjedi. U najavi utakmice sam rekao da je nerealno stanje na ljestvici to što su bili pri dnu. Mi smo to znali i upozoravali, te smo se za to i pripremali. Široki je danas iskoristio sve naše slabosti, otvorili smo utakmicu lošije i oni su to kaznili. Sreća je da smo se brzo vratili i stabilizirali, ali imali smo dosta problema u sredini. U drugom dijelu smo pokušali sve, ali jednostavno nije išlo i Široki je strpljivom igrom kaznio naše slabosti. Slažem se s kolegom da nije bilo svježine, a bilo je dosta i sparno. Ne tražimo nikakav alibi i zasluženo smo poraženi", riječi su Harija Vukasa.