KARAČIĆ Danas igrali bez praktički sedam igrača iz prve momčadi

Toni Karačić
Facebook/ NK Široki Brijeg

Nogometaši NK Široki Brijeg su u gostima pobijedili ekipu FK Mladost Doboj-Kakanj rezultatom 2:3.

Za Široki su golove dali Ćorić u 32. minuti i Radeljić u 50., a pobjednički pogodak za 2-3 u mrežu Mladosti zabio je Jurilj.

Trener Širokog je na konferenciji za medije nakon pobjede u gostima čestitao igračima na pobjedi te je zadovoljan otvaranjem susreta kao i stilom igre Širokobriježana.

"Čestitam momcima na pobjedi. Utakmica je bila veoma zanimljiva. Zadovoljan sam otvaranjem utakmice, nametnuli smo svoj stil igre, postigli pogodak i bili bolji suparnik na terenu. Međutim, morali smo kvalitetnije privesti prvo poluvrijeme kraju, primili smo pogodak. U nastavku je bila izjednačena igra, iako smo mi dali dva pogotka. FK Mladost Doboj - Kakanj je kvalitetno stajala i bila veoma opasna po naš gol. Na kraju smo ipak postigli pogodak za pobjedu i drago mi je zbog toga, ali iskreno i domaći su mogli pobijediti. No, moram reći kako smo mi danas igrali bez praktički sedam igrača iz prve momčadi. Imamo dosta novih igrača kojima je ovo debi u BH Telecom Premijer ligi BiH. Mislim da ćemo biti kvalitetniji kako vrijeme bude odmicalo, rekao je trener NK Široki Brijeg Toni Karačić.