Kakva bomba! Barcelona želi dovesti sjajnog vatrenog!

Domagoj Vida, Ivan Perišić, Ante Rebić, Manchester United, Liverpool, transferi, Domagoj Vida, Hrvatska reprezentacija, Hrvatska reprezentacija, Vatreni, SPORT KLUB, otkup prava, zlatko dalić, Vatreni, vatreni Hrvatska, Hrvatska vatreni, Hrvatska zemlja, Vatreni, Vatreni, FIFA ljestvica, Galerija Aluminij, Hrvatska, Mađarska

... svoje redove dovesti barem jednog Hrvata. Naši su odigrali fenomenalan turnir i navukli veliki interes na sebe, a jedan od onih koji je najviše profitirao je Domagoj Vida.

Njegovi fenomenalni nastupi u tandemu s Lovrenom nisu prošli nezapaženo i šanse da ostane u Bešiktašu su vrlo male. Turci su ga doveli početkom godine, i to besplatno, a već sad bi ga mogli prodati za veliki iznos.

Dosad se spominjao veliki interes Liverpoola, koji je nudio 22 milijuna eura, i činilo se da je to gotova stvar. Pojedini engleski mediji tvrdili su da će Vida ovih dana doći na liječnički pregled, ali to se još uvijek nije dogodilo.

U međuvremenu su interes za Vidu pokazali i brojni drugi klubovi. Prvi se nakon redsa javio West Ham, a danas turski mediji donose sasvim nove informacije. Prema njihovu pisanju, za Vidu su zainteresirani Marseille i Sevilla, ali i velika Barcelona.

U svakom slučaju pred našim reprezentativcem su lijepi dani u karijeri. Svojim sjajnim nastupima izborio se za interes velikana, a pred njim su sad slatke muke u izboru novog kluba i novog izazova u svojoj karijeri.