FOTO  Kadija te tuži, kadija te tuži: Zrinjskom kazna, Željezničaru ništa

...te je odlučeno da se HŠK Zrinjski kazni sa 3000 km. U obrazloženju kazne stoji:

HŠK „Zrinjski"- novčana kazna u iznosu od 3.000,00 (propusti u organizaciji utakmice, ubacivanje predmeta u teren, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača).

Ništa čudno s obzirom da je Zrinjski redovita mušterija savezu, bez obzira bilo propusta ili ne. Točno je da su navijači Zrinjskog uporabili pirotehniku, ali je i točno da ništa od toga nije završilo u terenu, niti se zbog toga utakmica prekidala.

Točno je također i da su gostujući navijači koristili pirotehniku, ali Željezničar zbog toga nije kažnjen. Točno je i da je gostujući nogometaš Kerla nakon utakmice nasrnuo na suca utakmice koga su od fizičkog napada spasili zaštitari.

I na kraju balade gostujući nogometaši su polomili troja vrata u gostujućoj svlačionici. Sve to izgleda nije bilo dovoljno da se kazni FK Željezničar.

Ovo nije prvi puta da se NS BiH ponaša kao maćeha prema Zrinjskom, a majka prema Željezničaru i to nikoga nimalo ne zabrinjava.

Na ove kazne svi će ostati i gluhi i nijemi, a koliko se vidi iz reakcija one su jedino pogodile iskrene prijatelje i navijače Zrinjskog.

HERCEGOVINA.info