FOTO  Kadeti Širokog Brijega preokretom do pobjede protiv Olimpica, poraz juniora

NK Široki Brijeg, FK Olimpic, kadeti, juniori, Omladinska liga

KADETI: Široki Brijeg - Olimpic 3:2

U derbiju kola između kadeta Širokog i Olimpica domaći nogometaši preokretom u drugom poluvremenu došli su do pobjede od 3:2. U odličnoj utakmici gosti su došli u vodstvo u 14.minuti kada nakon asistencije Demirovića pogađa Rondić. Domaći nogometaši uspjevaju poravnati iz kaznenog udarca u 16.minuti kojeg sigurno realizira Knežević. Ipak samo dvije minute kasnije gosti ponovo dolaze u prednost iz kaznenog udarca kojeg realizira Kišić. U drugom poluvremenu puno bolja igra domaćih nogometaša koji zasluženo dolaze do preokreta i pobjede golovima Leke u 53. i Bešlića u 71.minuti susreta.

JUNIORI: Široki Brijeg - Olimpic 0:2

Utakmica juniora Širokog Brijega i Olimpica donijela je pobjedu gostiju od 2:0. Domaćin je puno bolje otvorio susret te je u prvih 20 minuta stvorio nekoliko velikih prilika međutim goste je spašavao odličnim obranama Salčin koji je bio nesavladiv. Kazna za promašaje došla je u 24. minuti kada pogađa Nikšić za 0:1. Isti igrač u posljednoj minuti prvog poluvremena iz slobodnog udarca pogađa i za konačnih 0:2. U nastavku utakmice domaći nogometaši pokušavali su doći do pogotka ali bezuspješno.

Treba napomenuti da su domaći nogometaši dan prije došli s turnira iz Njemačke i u njihovoj igri osjetio se umor te nisu pružili partiju kao u prethodnim susretima.

HERCEGOVINA.info