Jurčević: Utakmica Viteza i Širokog Brijega bit će nogometna poslastica

...u kojoj nogometaši Viteza na stadionu Kamberovića polje dočekuju sastav Širokog Brijega.

"Svi naši igrači su oporavljeni i nalaze se u kadru za utakmicu sa Širokim Brijegom, osim Brekala koji je dobio crveni karton u prošloj utakmici. Konkurencija u ekipi je dosta jaka, mi smo iskusniji. Očekujemo povoljan rezultat, a to ćemo moći ostvariti samo maksimalnim angažmanom na terenu", kazao je trener NK "Vitez" Valentin Plavčić.

Za sastav u utakmici sa Širokim Brijegom će, osim oporavljenika Jurčevića, Dedića, Vidovića i Badrova, konkurirati i Branko Čubrilo koji je dobio dopuštenje nastupa.

Na današnjoj konferenciji za medije obratio se i Mladen Jurčević, nekadašnji igrač Širokog Brijega, jedan od oporavljenika u ekipi Viteza.

"Široki je sasvim sigurno kvalitetna ekipa, među najboljima u BiH i ono što ne smijemo je dopustiti im da nametnu svoj tempo igre. Mi moramo dati svoj maksimum i vjerujem da ćemo ih kolektivno jakom igrom dobiti. Ja se nakon povrede i duljeg izbivanja vraćam na teren i nadam se da će sve biti u najboljem redu. Publiku pozivam da dođe na ovu utakmicu koja će biti nogometna poslastica, a obećavam da će gledati kvalitetan i atraktivan nogomet te da će uživati", poručio je nogometaš NK "Vitez" Mladen Jurčević.

FENA