Jović: Ima problema, ali i potencijala!

Dragan Jović
Šefu stručnog stožera će asistirati Esad Selimović, trener golmana ostati će Miloš Đurković, a tu će biti i sportski direktor Edim Hadžialagić. Jović je napomenuo i da će klub probati angažirati specijalnog  trenera za kondiciju kako bi tim bio maksimalno spreman za nastavak sezone.

Jović je prvog dana priprema saopćio termine prijateljskih utakmica koje će bordo momčad  odigrati u veljači - 1., 5., 9., 13. veljače, dok će generalna proba biti 25. veljače, pred sam početak druge polusezone. Još uvijek nisu poznati protivnici.

„Moj prvi dojam je da u Sarajevu ima više problema nego što sam očekivao, ali isto tako mislim da je puno veći potencijal nego što sam očekivao. U klubu imamo grupu ljudi koji su odlični operativci koji su već riješili neke sitne probleme o kojima smo pričali u zadnja 2 dana. Moj princip je da selekciju igrača napravimo u miru i bez panike, nećemo žuriti jer je to najzahtjevniji zadatak. U ova 3-4 dana igrati ćemo na dva gola da bi se ja bolje upoznao sa igračima. Također, smatram da su igrači jako potcijenjeni i siguran sam da će oni dokazati da sam upravu."

fksinfo.com/hercegovina.info