Jović: Igrači uvjereni u prolaz

U prvom susretu odigranom 19. srpnja u Sofiji trofejni bugarski klub ostvario je minimalnu pobjedu 1:0.

Šef stručnog stožera Sarajeva Dragan Jović na današnjoj press-konferenciji je naglasio da njegova ekipa ima aktivan rezultat te da su igrači nakon prvog susreta stekli veliko samopouzdanje.

"Igrači su shvatili da se protiv Levskog može igrati. Svjesni važnosti ove utakmice za sve nas igrači su odlučni da prođu u 3. pretkolo. Igramo na našem stadionu, pred našim navijačima, sigurno ćemo se postaviti ofenzivnije i tražiti pogotke koji će nas odvesti u sljedeći krug. Smatram da imamo kvalitetu i da ćemo to pokazati na terenu", kazao je Jović.

Kada je u pitanju igrački kadar, Jović je naglasio da, osim Sulejmana Krpića, u ekipi nema povrijeđenih igrača, dok će Denis Čomor imati pravo nastupa, što njegovoj ekipi ulijeva dodatni optimizam pred sutrašnju utakmicu.

Golman Adi Adilović zahvalio je navijačima na velikoj podršci, koji su pružili ekipi u prvom susretu u Sofiji.

"Svi znamo što predstojeća utakmica znači za klub. Imamo priliku da plasmanom u 3. pretkolo ispišemo nove stranice povijesti kluba. U ime igrača obećavam da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo taj cilj", kazao je Adilović.

Ukoliko nogometaši Sarajeva eliminiraju bugarskog predstavnika, u 3. pretkolu igrat će s pobjednikom susreta Zeta (Crna Gora) - Jyvaskyla (Finska). U prvoj utakmici Finci su slavili s 3:2.

Uzvratni susret 2. pretkola Europske lige Sarajevo - Levski igrat će se u četvrtak u 21:00 sat na Stadionu "Asim Ferhatović Hase", a sudit će ga Rumun Cristan Balaj.

Fena