Josip Suton: Navijači su nam protiv Dinama bili šesti igrač, nadam se da će tako biti i protiv Nacionala!

josip suton, josip suton, Luka Suton, josip suton, Vrgorac
Zagrepčani trenutno vode s 1:0, a naslov će osvojiti momčad koja prva dođe do tri pobjede, a evo kako sutrašnji dvoboj najavljuje Josip Suton...

- Imamo sto problema, ali nadam se da ćemo se nekako zbrojiti. Nema Koturovića, Rafinhe, kartonirani su Luketin i Grcić, a Ćorluka vuče ozljedu palca.

Nacional je bio rezultatski uvjerljiv u prvoj utakmici...

- Ne mogu reći da nemamo šanse. Do crvenog kartona smo bili u egalu, nekih 25 minuta, ali ekipi poput Nacionala je taj igrač više bio kapitalna prednost. Poveli su sa 3:1 i onda je utakmica bila druga priča - kazao je Suton, pa nastavio:

- Nemamo što zamjeriti jedni drugima, zaigrali su redom mladi momci, koji nisu nikad ni igrali ovakva finala. Maksimalno ih podržavam, svi daju sve od sebe.

Ipak, Zagrepčani su pokazali zašto su veliki favoriti u ovoj seriji...

- Pričali smo cijelu sezonu kako oni imaju veću koncentraciju individualne kvalitete, a mi dužu klupu. Sada je i s tom našom klupom problem uslijed ovoliko ozljeda. Imamo praktički pet igrača u rotaciji - smatra Suton i dodaje:

- Nacional nam je u Zagrebu zabio sedam pogodaka, a bilo je isto toliko i strijelaca. To dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Ne odustajemo, igramo u svojoj dvorani i idemo po pobjedu.

Protekle dvije sezone Tommy je poveo u prvim dvobojima, da bi kasnije gubio naslov prvaka...

- Teško je povlačiti neke usporedbe pogotovo s obzirom na kvalitetu naše ekipe onda i danas. Međutim, pokazalo se kako nam te utakmice što smo dobivali na početku serija nisu ništa značile. Možda nam se vrati ove godine.

Na koncu je pozvao navijače na Gripe...

- Protiv Dinama su nam u pravom smislu bili šesti igrač, nadam se da će tako biti i sutra. Svi su bili oduševljeni. Ne garantiram da će ishod utakmice biti isti kao protiv Dinama, ali bacit ćemo se na glavu, dati sve od sebe, a što će biti na kraju vidjet ćemo.

dalmatinskiportal.hr