Josip Radošević u Napoliju, Hajduku tri milijuna eura

Nakon što je danima trajala saga oko transfera Radoševića iz Hajduka u Napulj navečer smo napokon dočekali i početak konačnog raspleta.

Nakon posljednjih razgovora između predsjednika uprave Hajduka Marina Brbića i sportskog direktora Napolija Riccarda Bigona u Milanu u srijedu u kojima su se definirali i zadnji detalji danas je konačno Napoli poslao i službenu ponudu za Radoševića u visini od tri milijuna eura.

Prema očekivanju pozitivno se o njoj izjasnio i Nadzorni odbor Hajduka koji je na brzinu konzultiran pa bi ostatak posla trebao, kako smo i najavljivali, biti formalnost, a Radošević bi karijeru trebao nastaviti u dresu trenutno drugoplasirane momčadi serie A.

Predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić također je po povratku nakon razgovora u Italiji o transferu potvrdio kako je dogovor na pomolu, kao i da će igrač odmah ostati u Napoliju, neće iduću polusezonu odigrati na Poljudu.

- Posao još nije okončan, ali dogovaraju se posljednji detalji, sitnice prije službene objave transfera - kazao nam je Brbić. Ukoliko ne bude iznenađenja Radošević će postati igrač Napolija.

Slobodna Dalmacija