Josip Kvesić se vratio u NK Široki Brijeg

Josip Kvesić, NK Široki Brijeg
Još kada je riječ o pravom igraču koji će biti veliko pojačanje za premijerligaša s Pecare, a Josip Kvesić je upravo takav.

Podsjetimo, Kvesić je prošao omladinsku školu Širokog Brijega odakle prelazi 2007. u slovačku MŠK Žilina, a kasnije nastupa još za NK Varaždin, FK Željezničar, Antalyaspor, Karşıyaka Spor Kulübü, HNK Hajduk Split, a posljednji angažman imao je u ciparskom Anorthosis Famagusta - Official.

Nakon liječničkih pregleda Kvesić će potpisati jednoipolgodišnji ugovor sa Širokom Brijegom te se priključiti ostatku momčadi na pripremama za nastavak sezone.

Kvesić je za igranja u Željezničaru nosio i kapetansku vrpcu, a malo je koji igrač na Grbavici u ovom postratnom razdoblju hvaljen i slavljen poput ovog igrača koji će bez sumnje predstavljati ogroman dobitak za Široki Brijeg.

Podsjećamo, "Plavo-bijeli" će trenirati u kampu "Musa-Karačić" do 27. siječnja kada je planiran i prvi pripremni susret protiv NK Croatia Zmijavci. Dan poslije putuju u Istru na Istria Winter Cup, gdje će boraviti desetak dana i odigrati tri utakmice u sklopu ovog turnira. 7. veljače planiran je prijateljski susret sa ekipom NK Celje, nakon kojeg slijedi povratak u Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)