Jose Mourinho za Antu Rebića priprema čak 50 milijuna eura

Jose Mourinho za Antu Rebića priprema čak 50 milijuna eura
... neka nove osobe i neki novi junaci, a svoju kvalitet dodatno je potvrdio i dobar dio već odavno poznatih imena.

Novo ludilo

Poznato je i kako nakon ovakvih natjecanja počinje novo ludilo, ono transferno, koje bi u idućih nekoliko tjedana trebalo puniti naslovnice sportskih medija. Zbivanja u Rusiji proslavila su dobar dio igrača, koji su sada vrlo tražena roba na nogometnom tržištu, a povijesni uspjeh Hrvatske lansirao je "Vatrene" među najpopularnije transfer-priče.

Iz engleskih medija, čije pisanje prenose i zagrebačke "Sportske novosti", samo nekoliko dana nakon što je Hrvatska ubilježila povijesni uspjeh osvajanjem svjetskog srebra, stiže priča o potencijalnom transferu Ivana Perišića i Ante Rebića u redove Manchester Uniteda.

Prema Englezima, Jose Mourinho pripremio je za Rebića čak 50 milijuna eura, za šta smatra da bi trebalo zadovoljiti apetite kluba iz Frankfurta. Ovaj 24-godišnjih Hrvat oduševio je na minulom Mundijalu svojom borbenošću i trkom, a najviše će se pamtiti po pogotku kojim je načeo Argentinu još u grupnoj fazi prvenstva.

S Otoka paralelno stiže i priča o obnovljenom interesu Uniteda za usluge Ivana Perišića, koji je maestralno odigrao završnicu natjecanja u Rusiji. Ivan je u Rusiji, podsjetimo, tri puta tresao protivničke mreže. Prvi njegov pogodak dogodio se još protiv Islanda, dok je posljednja dva zabio protiv Engleske u polufinalu i protiv Francuske u velikom finalu.

Velika želja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Perišić bio je velika želja Jose Mourinha još prošle godine, a njegov dolazak bi, prema pisanju Engleza, otvorio prostor za odlazak Anthony Martial, za kojeg je, pak, zainteresiran Tottenham. Navodno su u ovoj priči razgovori već uznapredovali.

- Ne znam zašto nije došao u Manchester još prošle godine, kad sam bio zainteresiran za njega - bila je jedna od izjava Mourinha još nakon polufinala, u kojem je Perišić zabio izjednačujući pogodak protiv Engleske.