Još jedan nogometni spektakl na Pecari, osmina finala Kupa BiH protiv sarajevskog Željezničara

Slaven Musa
...Premijer lige protiv ekipe Sarajeva, ljubitelje nogometa sutra očekuje prva utakmica osmine finala gdje u goste stiže još jedna sarajevska ekipa, ovaj put Željezničar. Tim povodom danas je u prostorijama kluba održana tiskovna konferencija na kojoj su se novinarima obratili trener Slaven Musa i igrač Širokog Jure Ivanković.

Trener Musa je rekao da su svi igrači zdravi ali da će sastav u odnosu na utakmicu sa Sarajevom izgledati ipak malo drukčije. Najavio je promjenu na golu Širokog pa bi utakmicu trebao započeti Luka Bilobrk, napomenuvši da Luka uvijek brani kup utakmice. U sastavu bi trebali biti i Neven Laštro, Jure Ivanković a umjesto Ćorića utakmicu će početi Ljubić. Musa je dodao da su moguće još neke izmjene sastava.

Jure Ivanković je igrač koji protiv Željezničara redovito odigra dobre utakmice a često puta je i strijelac. Novinarima je rekao da bi volio i sutra pogoditi mrežu gostiju. Atmosfera je dobra, očekujemo dobru podršku s tribina i naravno pobjedu- rekao je Ivanković.

Na kraju tiskovne i trener Musa je progovorio o sjajnoj atmosferi u klubu kao i odličnoj potpori igračima s tribina. Svi zajedno možemo doći i sutra do dobrog rezultata i još jedne pobjede protiv velikog rivala na Pecari.

Utakmica počinje u srijedu u 16:30 a na Pecaru stiže i pedesetak navijača Željezničara. Očekuje se lijepo vrijeme, dobro popunjene tribine. Nogometni spektakl može početi...

abcportal.info