Između mene i Izeta Hajrovića nema problema

Najbolji bosanskohercegovački nogometaš je s novinarkom i urednicom Sanelom Prašović razgovarao o brojnim temama, a dotakao se i svog famoznog "kašnjenja" na okupljanje prije prve utakmice sa Slovacima i spekulacija kako je kapetan Emir Spahić morao ići po njega u London kako bi ga nagovorio da igra za reprezentaciju.

- Kasnio sam dva dana iz opravdanih razloga, a onda se pojavila priča da je Spaha dolazio u London moliti me da igram za reprezentaciju. Ne znam samo kako je onda isti dan mogao biti na treningu. Sve su to gluposti, baš kao i priče da Spaha i ja krojimo tim, a da se izbornik Safet Sušić tu ništa ne pita, rekao je Džeko.

27-godišnji napadač se osvrnuo i na svoj odnos s Izetom Hajrovićem, kojem je, nakon što se mislilo da će igrati za Švicarsku, poručio "dalje od svetinje", a koji je u petak u Slovačkoj postigao spektakularan pobjednički pogodak protiv Slovaka.

- Što se tiče mene i Hajrovića, ja sam tu priču završio još prije nekoliko mjeseci. Mi igramo za jednu državu i tu smo da pružamo ruke. Naravno da se ne družim s Hajrovićem jednako kao sa Spahićem, Misimovićem ili Ibričićem koji su već godinama u reprezentaciji, objasnio je golgeter Manchester Cityja, davši komentar i na svoj status u engleskom klubu, gdje kod Roberta Mancinija nikad nije zaradio potpuno povjerenje iako je i malu minutažu pretvarao u pogotke. S novim menadžerom Manuelom Pellegrinijem i on očekuje bolje razdoblje na Etihadu.

- Između mene i Mancinija nije bilo nikakvih većih problema izuzev tog mog nezadovoljstva što ne dobivam priliku igrati onoliko koliko sam smatrao da bih trebao. Prilično je frustrirajuće u jednoj utakmici dati četiri gola, a u sljedećoj biti na klupi, rekao je Džeko, koji ima i jednu veliku želju: "Da odemo na veliko natjecanje. Svi želimo u Brazil".

Dnevni list